CD The New Seekers - It's Been Too Long... The Greatest Hits And More

Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B0600753206089
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
1 Look What Have They Done To My Song, Ma?
2 Never Ending Song Of Love
3 I'd Like To Teach The World To Sing
4 Beg Steal Or Borrow
5 Circles
6 You Won't Find Another Fool Like Me
7 Pinball Wizard / See Me Feel Me
8 I Get A Little Sentimental Over You
9 Nickel Song
10 Goodbye Is Just Another Word
11 Good Old-Fashioned Music
12 I Wanna Go Back
13 Anthem (One Day In Every Week)
14 It's So Nice (To Have You Home)
15 Come Softly To Me
16 When There's No Love Left
17 It's Been Too Long
18 I Can't Breathe
19 Lifeline To Love
20 Blackberry Way Medley
21 Hallelujah Medley
22 Just Another Lesson