CD Various - Dermot O'Leary Presents The Saturday Sessions 2011

€7,00 €2,00 Sutapote 71%
Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B0886979830028
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
Kategorijos: CD
1-1 Rolling In The Deep
1-2 Running Up That Hill (Originally By Kate Bush)
Will Young
1-3 I Wanna Dance With Somebody (Originally By Whitney Houston)
Jessie J
1-4 When Love Takes Over (Originally By David Guetta Feat. Kelly Rowland)
Kelly Rowland
1-5 The Air That I Breathe (Originally By The Hollies)
The Pierces
1-6 Cosmic Love
Florence And The Machine
1-7 Pumped Up Kicks
Foster The People
1-8 The Tracks Of My Tears (Originally By Smokey Robinson & The Miracles)
Plan B
1-9 I'd Rather Go Blind (Originally By Etta James)
Paloma Faith
1-10 Moon River (Originally By Henry Mancini)
1-11 Crazy In Love (Originally By BeyoncÉ)
Nerina Pallot
1-12 I Need A Dollar (Originally By Aloe Blacc)
Kill It Kid
1-13 Georgia On My Mind (Originally By Ray Charles)
Maverick Sabre
1-14 Something Good Can Work
Two Door Cinema Club
1-15 Papillon
1-16 Summer In The City (Originally By The Lovin' Spoonful)
1-17 Dancing In The Dark (Originally By Bruce Springsteen)
Jon Fratelli
1-18 Angel Eyes (Originally By Abba)
John Grant
1-19 Wichita Lineman (Originally By Glen Campbell)
The Feeling
1-20 Way Down In The Hole (Originally By Tom Waits/Theme From 'The Wire')
2-1 Forget U
2-2 L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.
Noah And The Whale
2-3 Beeswing (Originally By Richard Thompson)
Paolo Nutini
2-4 Runaway (Originally By Del Shannon)
2-5 The Masses Against The Classes
Manic Street Preachers
2-6 Times Like These (Originally By Foo Fighters)
Ryan Adams
2-7 I've Been Losing You (Originally By A-ha)
King Creosote, Jon Hopkins
2-8 I And Love And You
The Avett Brothers
2-9 Me And Julio Down By The Schoolyard (Originally By Paul Simon)
The Leisure Society
2-10 Billie Jean (Originally By Michael Jackson)
The Civil Wars
2-11 No Surprises (Originally By Radiohead)
Michael Kiwanuka
CD02 - 12 Tightrope (Originally By Janelle MonÁE)
2-13 Some Guys Have All The Luck (Originally By Robert Palmer)
Camera Obscura
2-14 Here It Goes Again
2-15 Pause (Theme From 'The Shadow Line')
Emily Barker & The Red Clay Halo
2-16 Streets Of Philadelphia (Originally By Bruce Springsteen)
2-17 Wicked Game (Originally By Chris Isaak)
James Vincent McMorrow
2-18 The Only Living Boy In New York (Originally By Simon & Garfunkel)
2-19 Natural Blues
2-20 You Know Me
Robbie Williams