CD The Royal Philharmonic Orchestra - Big Screen Classics

€5,76 €2,00 Sutapote 65%
Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B5018271120025
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
Kategorijos: CD Classical CD
1 Tara's Theme (From "Gone With The Wind")
2 Moon River (From "Breakfast At Tiffany's")
3 Speak Softly Love (From "The Godfather")
4 As Time Goes By (From "Casablanca")
5 Lara's Theme (From "Dr. Zhivago")
6 Where Do I Begin (From "Love Story")
7 Unchained Melody (From "Ghost")
8 Chariots Of Fire (From "Chariots Of Fire")
9 Take My Breath Away (From "Top Gun")
10 Up Where We Belong (From "An Officier And A Gentleman")
11 A Summer Place (From "A Summer Place")
12 Over The Rainbow (From "The Wizard Of Oz")
13 The Sounds Of Silence (From "The Graduate")
14 Pachelbel Canon (From "Ordinary People")
15 Time Of My Life (From "Dirty Dancing")
16 Hero (The Wind Beneath My Wings) (From "Beaches")
17 It Must Have Been Love (From "Pretty Woman")
18 Cavatina (From "The Deer Hunter")
19 Arthurs's Theme (The Best That You Can Do) (From "Arthur")
20 Everything I Do (I Do It For You) (From "Robin Hood Prince Of Thieves")
21 I Will Always Love You (From "The Bodyguard")