CD Rodgers & Hammerstein - The King And I: Original Motion Picture Soundtrack

€6,00 €2,00 Sutapote 67%
Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B0724352735129
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
1 Main Title
2 I Whistle A Happy Tune
3 My Lord And Master
4 The March Of The Siamese Children
5 Anna And The Royal Wives
6 Hello, Young Lovers
7 A Puzzlement
8 Getting To Know You
9 Garden Rendezvous
10 We Kiss In A Shadow
11 I Have Dreamed
12 Shall I Tell You What I Think Of You?
13 Something Wonderful
14 Prayer To Buddha
15 Waltz Of Anna And Sir Edward
16 The Small House Of Uncle Thomas
17 Song Of The King
18 Shall We Dance?
19 The Letter
20 Something Wonderful (Finale)
21 Overture