CD Peggy Lee - Peggy Lee

Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B5022508213244
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
Kategorijos: CD Jazz CD Pop CD
1 Elmer'S Tune
2 Let's Do It
3 How Deep Is The Ocean?
4 I Got It Bad And That Ain't Good
5 Shady Lady Bird
6 How Long Has This Been Going Up
7 Blues In The Night
8 My Little Cousin
9 Why Don't You Do Right?
10 That Old Feeling
11 I Get The Blues When It Rains
12 Golden Earrings
13 Them Three Eyes
14 For Every Man There's A Woman
15 Keep Me In Mind
16 It's A Good Day
17 Waiting For The Train To Come In
18 I Don't Know Enough Baby
19 You Was Right Baby
20 Manana Is Soon Enough For Me