CD Patsy Cline - Legends

€6,00 €2,00 Sutapote 67%
Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B5018482105224
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
Kategorijos: CD
1 I Don't Wanna
2 Let The Teardrops Fall
3 I've Loved And Lost Again
4 Fingertips
5 I Can't Forget
6 Just Out Of Reach (Of My Two Arms)
7 Hungry For Love
8 If I Could Only Stay Asleep
9 Today, Tomorrow And Forever
10 I Love You Honey
11 Never No More
12 Walking After Midnight
13 Pick Me Up On Your Way Down
14 Honky Tonk Merry-Go-Around
15 I Cried All The Way To The Altar
16 Too Many Secrets
17 Three Cigarettes (In An Ashtray)
18 In Care Of The Blues
19 Stop The World (And Let Me Off)
20 I Can See An Angel