CD Dean Martin - The Very Best Volume 1

Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B5029248108427
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
Kategorijos: CD Pop CD
1 Some Enchanted Evening
2 Don't Let The Stars Get In Your Eyes
3 Someday You'll Want Me To Want You
4 Ghost Riders In The Sky
5 Deep Purple
6 Let's Take An Old Fashioned Walk
7 Because You're Mine
8 You Won't Be Satisfied Until You Break My Heart
9 If You Were The Only Girl In The World
10 Dreamer With A Penny
11 Someone Like You
12 If I Knew Then (What I Know Now)
13 Again
14 I'll String Along With You
15 Rambling Rose
16 The Night Is Young And You're So Beautiful
17 The Darktown Stutters Ball
18 Somewhere Along The Way
19 Tarra, Talara, Tala
20 Just For Fun
21 I Got Sun In The Morning