CD Billie Holiday - Embraceable You

€5,00 €2,00 Sutapote 60%
Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

Produkto kodas: B5014293694223
Prieinamumas: Yra sandėlyje Išankstinis užsakymas Nėra likučio
Kategorijos: CD Jazz CD
1 Now Or Never
2 Keeps On Rainin'
3 Crazy He Calls Me
4 Ain't Nobody's Business If I Do
5 What Is This Thing Called Love?
6 Lover, Come Back To Me
7 Do Your Duty
8 It's A Sin To Tell A Lie
9 I'll Be Seeing You
10 Romance In The Dark
11 Embraceable You
12 He's Funny That Way
13 I Hear Music
14 Until The Real Thing Comes Along
15 You're Just A No Account
16 Me, Myself And I
17 When You're Smiling
18 You Go To My Head
19 Lover Man
20 You Better Go Now
21 You're My Thrill
22 Somebody's On My Mind
23 Easy Living
24 Good Morning Heartache
25 Gimme A Pigfoot And A Bottle Of Beer