CD Andrew Lloyd Webber - Gold - The Definitive Hit Singles Collection

Mokesčiai įskaičiuoti. Pristatymas apskaičiuojamas atsiskaitant

Prekės būklė: Naudotas

1 Superstar
Murray Head, The Trinidad Singers
2 I Don't Know How To Love Him
Yvonne Elliman
3 Don't Cry For Me Argentina
Julie Covington
4 Another Suitcase In Another Hall
Barbara Dickson
5 Oh What A Circus
David Essex
6 Take That Look Off Your Face
Marti Webb
7 Memory
Elaine Paige
8 Pie Jesu
Sarah Brightman, Paul Miles-Kingston
9 The Phantom Of The Opera
Sarah Brightman, Steve Harley
10 All I Ask Of You
Sarah Brightman, Cliff Richard
11 The Music Of The Night
Michael Crawford
12 Love Changes Everything
Michael Ball
13 Any Dream Will Do
Jason Donovan
14 The Perfect Year
Dina Carroll
15 As If We Never Said Goodbye
Barbra Streisand
16 You Must Love Me
17 Whistle Down The Wind
Tina Arena
18 No Matter What
19 I Believe My Heart
Duncan James, Keedie